Grab the widget 

Thursday, May 13, 2010

Surat terbuka kepada B.Sathianathan


Selamat sejahtera coach..

Wanakkamm..Kawe harap harap coach berada dalam keadaa sihat sentiasa disamping player player dan pegawai pasukan sekembalinya dari Johor bharu.

Dikesempatan ini kawe ingin mengucapkan tahniah kepada coach dan juga players kerana berjaya menewaskan Johor dengan jaringan yang agak selesa kawe rasa.diharapkan kemenangan ini dapat diteruskan untuk game yang akan datang untuk kita melaksanakan misi kita merampas takhta liga daripada Selangor sekaligus menjulang piala liga super buat julung kalinya.

kawe sebenarnya tak berapa pandai mengarang dan berbahasa surat ni,cuma kawe belasah jew ni.(keh5x)..izinkan kawe ketawa sekejap.kawe harap coach tak pening dengan isi surat nurkilan kawe ni,untuk pengetahuan coach pemikiran kawe ni level budak lepasan UPSR sahaja.

Coach yang dihormati..

Kawe terus street to the point ye,perkara pokok nya kawe nak sentuh tentang perlawanan antara Kelantan dan Terengganu yang dijangka sengit Sabtu ini.Sudah tentunya harapan harapan beratus ribu penyokong bola sepak kelantan terletak diatas bahu coach dan anak anak buah coach.Hanya kemenangan yang diharapkan.Walau apa pun kawe tahu coach mesti mahukan kemenangan untuk pasukan kelantan terus menghambat Selangor dan kemenagan dengan Terengganu nanti juga akan menguatkan moral moral player untuk mengharungi saingan liga super.

Coach yang dihormati..

Kawe juga mengharapkan kemenangan pasukan kelantan,dengan prestasi yang meningkat naik sekarang kawe percaya kelantan mampu memberi saingan sengit kepada pasukan ganung.
Kawe tahu coach mempunyai kredebiliti sebagai jurulatih perfesional yang pernah membimbing pasukan kebangsaan.

Sejak kebelakangan ini,kawe lihat pasukan kelantan optimis untuk memburu kejayaan, walaupun ketika permulaan liga dahulu prestasi permainan agak hambar.Akan tetapi coach bijak melakukan perubahan dan telah menutup mulut kebanyakan pengkritik pengkritik pasukan kelantan selama ini.Sekali lagi terima kasih tak terhingga kepada coach.

Walau apa pun,kawe berpandangan pada perlawanan antara kelantan dan terengganu agak sengit yang merupakan perlawanan antara dua gergasi pantai timur.Firasat kawe mengatakan Kelantan tidak akan mudah untuk melakarkan kemenangan.
Beres satu bab...

Coach yang dihormati..

Perkara kedua kawe nak ingatkan pada coach untuk memberi warning kat anak anak buah coach supaya jangan anggap mudah untuk menewaskan terengganu walaupun beraksi di stadium keramat kita, kawe rasa ini tidak memberi kelebihan kepada pasukan coach.

walaupun satu Malaysia sudah tahu pasukan Terengganu pernah dibelasah Kedah 4-0.Untuk pengetahuan coach pasukan Terengganu ni magic,terengganu juga pernah malukan Selangor, agak agak coach, pasukan kelantan bila lagi nak malukan Selangor?.

Apa apa pun kawe mengharapkan kebijaksanaan coach dan juga pengalaman coach untuk pasukan kelantan menewaskan terengganu nanti.Kawe rasa coach tidak menghadapi masalah untuk menurunkan kesebelasan utama nanti.Pastikan pilihan coach nanti adalah yang terbaik dan terhebat.

Coach yang dihormati..

Last kopek..
Dikesempatan ini juga, kawe meminta dan merayu pihak pengurusan stadium supaya tingkat kan keselamatan dalam atau luar stadium agar perkara perkara yang tidak diingini berlaku. Kawe juga mendapat tahu fan fan terengganu akan turut memberi sokongan kapada pasukan nya.

Kepada penyokong penyokong jagalah tingkah laku dan berdisiplin.please...kawe minta kerjasama.Jadilah penyokong yang berakhlak dan berdisiplin tanpa adanya balingan botol ataupun letupan mercun..please..please..please..kamu jangan nakal.

Sekian Dari Kawe
.............................
(budongs)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...