Grab the widget 

Wednesday, October 27, 2010

Masa untuk Pemimpin Umno berbakti kepada rakyat Kelantan

Menjelang perlawanan akhir Piala malaysia Sabtu ini,masa yang sesuai kepada semua pemimpin Umno kelantan untuk berbakti kepada rakyat Kelantan.Disaat kesukaran untuk mendapatkan tiket yang harganya begitu tinggi bagi yang berpendapatan rendah untuk menonton perlawanan akhir Piala malaysia Sabtu ini dan ini adalah masanya kepada pemimpin umno untuk menolong rakyat Kelantan.
Seperti tahun lepas,ahli parlimen Pasir Mas iaitu Dato' Ibrahim Ali telah memperuntukkan setiap seorang satu keping tiket kepada ahli yang berdaftar di kawasan Pasir Mas.Diharapkan ramai lagi pemimpin UMNO yang tampil bagi meringankan beban rakyat Kelantan untuk menyaksikan pasukan kesayanganya beraksi dipentas final untuk kali ini.
Dan pada tahun ini Ketua UMNO Tanah Merah, Datuk Ikmal Hisham Abdul Aziz pula tampil untuk berbakti kepada rakyat Tanah Merah dengan memberi tiket secara percuma.
p/s : Jangan lupa pesan tok guru,orang bagi kain ambik,bagi zink ambik,bagi gula ambik, bagi TIKET pun ambik,bila bagi kertas undi pangkah BULAN.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...