Grab the widget 

Tuesday, January 18, 2011

Bersediakah The Red Warriors

Sudah bersediakah skuad gergasi pantai timur Kelantan untuk menghadapi cabaran liga super untuk musim 2011 dan yang paling penting untuk merampas piala sumbangsih daripada Selangor untuk julung kalinya.

Dengan gabungan beberapa pemain baru yang dibawa masuk kedalam team Kelantan untuk musim ini,mampukah keserasian dapat ditunjukkan oleh anak anak buah B.Sathianathan untuk mempamerkan persembahan bertenaga berbanding tahun lalu.

Bagi penyokong penyokong setia pasukan The Red Warriors pula,semangat berkoba koba dalam diri masing masing tidak dapat disembunyikan lagi untuk menantikan persembahan pembuka tirai pasukan kesayanganya yang akan berhadapan dengan Selangor pada 29 Jan nanti.

Ada juga yang masih meragui dengan kemampuan Skuad Kelantan untuk menghadapi saingan musim ini,andai dilihat dengan beberapa siri perlawanan persahabatan sebelum ini yang mencatatkan keputusan tidak memuaskan.

Memang benar kata B.Sathianathan,keputusan perlawanan persahabatan bukan pengukur kekuatan pasukan,namun rasa gelisah segelintir penyokong yang mula mempertikaikan kemampuan pemain pemain pasukan Kelantan.

Apa-apa pun,saingan masih belum bermula untuk menilai prestasi pasukan,dan adakah B.Sathianathan mampu mempersiapkan team yang mantap untuk memulakan saingan Liga Super dengan baki sebelas hari lagi.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...